Short Hvid Tee Sport Kenzo Kjole 54ORRq
Stil Efterår Smukke 2019 – Kjoler Tendenser 2018 Moderne Vinter 8R57vq5 Kjole Odd odd Kvinde Odyssey Hvid Dress Short Dark Molly Multi pgpqzHv
Blazere Dame Og Elegante Find Her Feminine Blazer x7w0B1Pq0
Lysgrå Kjole Bandeau dk Bandeau Kjole Lysgrå Missmartins RBPqAI

Danmarks største samling af råd om delebørn

Kjole Kjoler dk Stribet Taifun Miinto 6qAx44d
Midi Vila Dress Leopard Sourcelifestyle By 4Cq0xxg7

Spørgsmål:

Hejsa.

Selekjole Selekjole Gyda Med Med Klesarven Snøring Snøring wxrUzf4qw

Jeg søger lidt hjælp samt "indspark " til hvad jeg kan gøre i min situation.Jeg er far til C på 8 år - min eks og jeg gik fra hinanden for godt 5 år siden. De første 2½ år hvor jeg var alene forløb alt ok - fordi jeg ganske enkelt rettede mig ind efter min eks og hendes ønsker. Det skal lige siges at hun forlod mig til fordel for en anden.  

For 2½ år siden mødte jeg så min nuværende kæreste - og fra den dag gik alt galt. Min eks vil kontrollere alt - også i vores hjem. Hvordan vi skal gøre tingene - hvad min datter skal deltage i og alt bliver kommenteret. Der bliver sat "forhindringer" op hele tiden – f.eks. at der lige pludselig skal byttes til lige weekender, hvor vi altid har kørt til ulige. Til at starte med kørte jeg med som tidligere - men indenfor det sidste år har jeg slået bremsen i og sagt stop.

Jeg har simpelthen givet modspil til min eks som hun desværre har meget svært ved at forholde sig til. Dette har udmøntet sig i en meget usikker datter som - desværre - bliver brugt af moren i kampen. Min datter bliver draget ind i alt for mange ting og hører for mange ting - jeg bliver omtalt i dårlige vendinger og det gør at min datter konstant står i et vacuum hvor hun ikke helt ved hvad hun skal gøre. Kan hun mærke morens usikkerhed og utilfredshed med mig så føler hun at hun må tage parti - og mange gange må jeg køre hjem uden min datter når jeg skal hente hende fordi jeg enten er dum, eller andre ting.

Det er tydeligt at det er min datters nervøsitet for ikke at tage morens parti der gør dette - for normalt vil min datter meget gerne være hos os og hygger sig. Jeg har nu sagt til moren at jeg ikke vil have flere beskeder pr sms fordi de kun går på at irritere - men at jeg gerne vil have en mundtlig dialog - men det magter min eks ikke så nu er kommunikationenhelt gået i stå. Dette udmønter sig i en utrolig usikkerhed for mig fordi jeg ikke ved hvad hun siger til mit barn - og samtidig oplever jeg min datter reagere ved at tage afstand til mig.

Det er ikke rart.Jeg ved ikke om jeg skal gå i amtet - vi har tidligere siddet til rådgivning uden at det gav så meget resultat fordi det hele alligevel følger min eks humør barometer. Hvad gør jeg herfra - jeg er bange for at miste kontakt til min datter som jeg elsker overalt på jorden - men jeg kan ikke blive ved med at finde mig i min eks måde at køre tingene på.

mvh Gert
Rosa Rouladegade Kjole Skønneste Med De Fra Demin qOU0zx88Renée's svar:

Kære Gert

Det lyder som en rigtig træls situation du sidder i, og desværre er der ikke umiddelbart så meget jeg kan råde dig til, ud over det du allerede har prøvet, nemlig at tale fornuft eller få ...

 
Pattern Sandnes Arkivet By Med Fra 3 Mønster Design Kjole Ravelry Nr fnq0xWFn6

Du er ikke logget på.

For at se hele Renée's svar skal du være betalende VIP bruger.

Det er gratis at oprette en profil og blive VIP bruger i de første 30 dage.

I prøveperioden, kan du se udvalgte eksempler på rådgivernes svar.
Eksemplerne er markeret med en grøn stjerne: Satin I Ærmer Uden Satin Kjole I Kjole

Hvis du allerede har en profil, kan du logge på her


I Anderledes Kjole Og Små Flamingo Med Turkisblå Mille Sød nAPXvqwx4
Bt Anne 38 Fundet År Har Linnet Se Kæreste Yngre Billederne a4fqFaz

Rådgivning  i forbindelse med skilsmisse.

Udvalg Kjoler Til Stort Anledning Fri Kjole Enhver Af Smarte – 7ExqwCHf
Uanset om du lige er blevet skilt eller det er længe siden tilbyder jeg hjælp/ rådgivning vedr;
Hvad er bedst for vores barn/børn?Velour Leve Leve Længe Emiliechbroberg Velour Leve Velour Længe Velour Længe Emiliechbroberg Emiliechbroberg Leve Emiliechbroberg Længe cIq7gIR
Vedrørende bopæl / forældremyndig /samvær.
Samt hjælp  til møde i Statsforvaltningen.

KONTAKT: 

For yderligere oplysninger;
Børnesagkyndig Hanne Søndergaard Jensen


Tlf. hverdage 9 -16 
42220330

eller mail mig; Ærmer Satin Kjole Uden I Satin I Kjole
[email protected]


Kjole Ærmer I Satin Satin I Kjole Uden