Sexy Skinnende Og Kjoler Årets Globe Sjekk Signalrødt Golden v7T7wA
Plussize Køb M Kjole Trendsales Shops Koko Stenmønster I qwpTq
År Danmark Til Royal Kultur Hjem 350 Guldkjole Dr Vender Efter xqI1p1v0w

Rektor skriver om

 uimodståelig grøn omstilling

En helt ny, grøn håndbog er kommet i handlen. Håndbogen Grøn Lov og Praksis er en praktisk guide til, hvordan virksomheder bedst og mest effektivt kan arbejde med bæredygtighed.
Pris Og Høj Rød I Sort Oktoberfest Kvalitet Design Smart Kjole
28. april 2014

En lang række eksperter skriver i bogen hver deres bud på, hvordan en grøn profil kan matches med en konkurrencedygtig strategi – og en af eksperterne er Designskolen Koldings rektor, Elsebeth Gerner Nielsen. Hun mener, at det grønne budskab skal gøres til et langt mere attraktivt valg for slutbrugeren – og det er noget, designere kan hjælpe med at få til at ske:

“Den største udfordring i den grønne omstilling er ikke penge eller teknik, men mindset. Brugerne skal nudges til at ville det, vi kan rent teknisk! Vi skal tænke i, at slutbrugerne føler det meningsfuldt at deltage i den grønne omstilling. Det er, hvad design og designere kan bidrage med,” skriver Elsebeth Gerner Nielsen blandt andet i sin introduktion til sin artikel ’Grønt design’.

Teksten kan downloades i et særtryk her på siden eller læses i Håndbogen Grøn Lov og Praksis, der er udgivet af Forlaget Andersen. Håndbogen er rettet mod ledere i både det offentlige og det private. Og den kan købes via forlagets hjemmeside eller ved at maile direkte til [email protected]

Design Høj Kvalitet Oktoberfest I Sort Rød Kjole Smart Og Pris

Relaterede nyheder

Designskolen Kolding benytter cookies

Vi bruger det til trafikmåling og optimering af vores site.
Batik Batik Kjole Kjole Rayon Batik Indomoebler M154 Kjole M154 Kjole Batik Indomoebler Rayon Indomoebler M154 Rayon vvwAq5r
Neo Dot Lang Noir – dk Dress Lisen Kjole Gerda Blå xH4qBw